17 en 18 oktober: start Permacultuur jaartraining in Amsterdam

In oktober gaat weer een Permacultuur Jaartraining van start in Amsterdam. Op de website van de Permacultuurschool Nederland vind je meer informatie over de data, locatie, prijzen en je kan je direct online aanmelden voor de cursus.

In 9 maandelijkse cursus blokken van twee dagen leer je de basis van Permacultuur en de toepassing in de praktijk. Hoofddocent is Linder van den Heerik.

In de cursus maak je grondig kennis met de ethiek van de permacultuur, met de ontwerpprincipes en met manieren om die op verschillende situaties toe te passen: tuinen, woningbouw, waterbeheer, sociale verbanden, economie en meer.

In de cursus wordt klassikale kennisoverdracht afgewisseld met discussie, oefeningen in kleine groepen, film en praktijkwerk; deelnemers werken in de loop van de cursus individueel of met anderen aan een ontwerp voor een zelf gekozen locatie. Ook is er ruimte voor eigen inbreng en initiatief van deelnemers. De cursus wordt afgesloten met een grote gezamenlijke ontwerpoefening.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>