28 & 29 mei: Permacultuur Ontwerp Cursus Den Haag

Op 28 en 29 mei gaat in Den Haag de Permacultuur Ontwerp Cursus van start. In 9Eetbaarpark blokken van twee dagen met Linder van den Heerik en gastdocenten leer je de basis van permacultuur.

In de cursus maak je grondig kennis met de ethiek van de permacultuur, met de ontwerpprincipes en met manieren om die op verschillende situaties toe te passen: tuinen, woningbouw, waterbeheer, sociale verbanden, economie, enzovoort. Deze uitgebreide Permaculture Design Course, de internationaal erkende ontwerpcursus van minimaal 72 uur, leidt tot het Permaculture Design Certificate.

In de cursus wordt klassikale kennisoverdracht afgewisseld met discussie, oefeningen in kleine groepen, film en praktijkwerk; deelnemers werken individueel of met anderen ook tussendoor aan een ontwerp voor een zelf gekozen locatie. Ook is er ruimte voor eigen inbreng en initiatief van deelnemers. De cursus wordt afgesloten met een grote gezamenlijke ontwerpoefening..

Meer informatie en aanmelden via Permacultuur Centrum Den Haag.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>