Advies en Coaching

Linder begeleidt met heel veel plezier particulieren en groepen op hun tuin.

Tuinieren is een vak, om dat tuinieren in de vingers te krijgen is het van belang gecoacht te worden. Het is mogelijk Linder in te huren voor advies of als tuincoach, waarbij hij de aanvrager door de seizoenen heen begeleidt en helpt om bijvoorbeeld een buurtproject op te zetten of een onderhoudsarme tuin te creƫren.

3 Responses to Advies en Coaching

 1. Deborah Schippers zegt:

  Beste Linder,
  Ik woon in Landsmeer, en heb sinds een paar jaar wat kleinfruit in mijn tuin. Ik wil wat advies hierover, want ik ben echt ene leek maar wil graag leren hoe ik een goede opbrengst kan manifesteren. Wat kost het ongeveer als je langskomt en advies geeft, en helpt met appelleiboompjes snoeien, denk dat het ongeveer 1 a 2 uur op locatie duurt, zonder heen en weer reis.
  Groetjes Deborah

 2. Hallo Linder, ik was bij de lezing die je gaf op zat. 8-11 in de Rijtuigenloods. Ik zou graag meer willen leren over het opzetten van een perma-tuin. Ik loop al lang met plannen om een deel van mijn buurtmoestuin op deze manier in te richten. Ik ben al begonnen met een verhoogd bed en een fruit-cirkel, maar wil meer.
  We hebben niet veel geld, maar zijn wel enthousiast. Wat zou je voor ons kunnen/willen doen om een start te maken in onze buurtmoestuin? We zitten in Nieuw-Vennep.

  • Linder zegt:

   Dag Mirjam,

   Waar hebben jullie behoefte aan, lessen om zelf beter beslagen ten ijs te komen en zelf verder aan de slag te kunnen, een voorstel ontwerpje van mijn kant, of hulp bij het maken van je eigen ontwerp en plannen?

   Prijzen verschillen, ontwerpje zou niet veel hoeven te kosten, consult kan voor niet te veel, lessen worden al iets uitgebreider en duurder, maar kunnen soms gecombineerd met een of andere ondersteuningsfonds voor buurtmoestuinprojecten.

   Enfin, neem even contact met me op via mail of telefoon, morgen ben ik heel de dag bezig, maar donderdag ben ik bereikbaar.

   groets
   Linder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>